Cum se face mancarica de fasole ?
|
250 g fasole boabe , radacinoase (ceapa, morcov, patrunjel)
pasta de rosii , sare , piper , cimbru , 2 foi de dafin , verdeata
1 ceasca de ulei (untura)
Mod de preparare:
Ppunem de cu seara fasolea la inmuiat; fierbem apoi, schimband mai multe ape. Adaugam radacinoasele tocate cubulete, condimentam si lasam sa fiarba. Intr-o tigaie calim in ulei 2 cepe tocate marunt, punem pasta de rosii si apoi adaugam fasolea fiarta; lasam sa mai fiarba pana scade si se formeaza un sos legat; adaugam verdeata (Patrunjel verde sau marar verde!). Cu aceasta mancarica umplem formele de mamaliguta, punem alaturi muraturi de sezon si servim fierbinte.
Vezi și
Romania traiește , încă , din inertia bogățiilor create in Epoca Comunistă
Europa privită din viitor
Hrana vie
Planurile in derulare sunt o munca in progres, veche de sute de ani
Duda a pus mâna pe Casa Regală
Nu poti multiplica bogatia divizand-o !
Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg
În vremea monarhiei, taranii romani reprezentau 90% din populatie si nu aveau drept de vot.
Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL
Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul
Fii propriul tău nutriționist
Maya ramane o civilizatie misterioasa
Slăbești daca esti motivat
Serbet de ciocolata
Medicament retras - folosit în diabet
Brexit-ul - Spaima Europei
Virusul Misterios
Sistemele solare - apă caldă
Aparitia starii de insolventa
TRUMP ESTE PRESEDINTE
Despre islamizarea Europei. O publicăm integral. Și fără comentarii.
Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea - Asasinii Economici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu