Galuste de ciuperci, carne de porc și Scallion într-o supa rapida
O modalitate foarte bună de a se bucura de resturile de aluat este de a le pop într-o supă simplă. Prinde indiferent de stoc aveți pe mână, (proaspătă este cel mai bun), se adaugă un pic de sare și piper, unele plante sau legume, dacă aveți la îndemână le, un dram de sos de soia și se fierbe-l pe partea de sus aragaz până când acesta este fierbinte. Aruncă în găluște ta rece si se lasa sa fiarba timp de câteva minute, decât îndopa aceste frumuseti mici jos. Două dintre meu preferat confort alimente, supă și găluște, într-un castron satisfacatoare, pregătită în 10 minute sau mai puțin. Tu nu se poate bate asta cu un băț.
Dacă nu se simt creativ, sau doriți să-și planifice pe având în unele ingrediente pe mână pentru a face acest zi dupa cina aluat, utilizați această rețetă simplă pentru a face supa repede.
- 2 cani de supa de pui sau supa
- 5 sau 6 (găluște Utilizați carne de porc, ciuperci si Rețetă Scallion găluște sau Rețetă Chineză găluște )
- 2 lingurite de sos de soia
- 1/4 ceasca ceapa verde, feliat
- Varza 1/2 ceasca tocat, se amestecă salata sau cole
- sare si piper dupa gust
- o pată de sos siracha, dacă vă plac lucrurile picant
Adu stocul la un foc mic mic, și se condimentează-l să guste folosind sare, piper, si sos de soia. Sezon și gatiti varza și ceapa verde pentru un minut sau doua, cu un pic de Veggie sau ulei de susan, apoi se adaugă-l la supa.Aruncă în 5 sau 6 găluște și lăsați-le fierbe supa cu timp de 2 - 3 minute, doar până la încălzire. Eliminați de la căldură și să mănânce imediat. Aceasta reteta face o masa de prânz, dar poate fi dublat, triplat, etc pentru loturi mai mari.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu