Paste subtiri cu caviar, lamaie si peste mic - Reteta cu Cartofi de Chef
Ingrediente 8 cartofi mici (sau 4 mai) , bine spălate și uscate, 1 lingura de ulei de măsline extravirgin piper negru proaspăt măcinat 2 linguri de sare cușer pentru apă paste, plus sare suplimentar adăugat la gust 6 apa litri ½ lira uscate de păr paste înger 1 cană smântână 1 ceașcă smântână acră Zest din 2 lamai sucul de la 1 lamaie sos Worcestershire 1 arpagic buchet mici, tăiate și tocate 1 ½ la 2 somon uncii (sau păstrăv) icre Instrucțiuni: 1. Se incalzeste cuptorul la 350 ° F . Puneti cartofii pe o foaie de copt mic. 2. Se stropeste cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper. 3. Puneți tava în centrul cuptorului și se fierbe până când cartofii sunt fragezi atunci când străpuns cu vârful unui cuțit, 15 - 25 minute. 4. Retrase din circuitul agricol și lasa sa se raceasca. Puneti cartofii pe o suprafață plană și de a folosi un cuțit ascuțit pentru a tăia în 1/2 la 3/4 inch grosime-runde. Retrase din circuitul agricol. 5. Într-o oală mare, se aduce apa la fiert rulare. Adauga 2 linguri de sare. Adu apă înapoi la fiert. 6. adauga pastele si gatiti pentru 2 minute. Se amestecă cu o lingura cu fante pentru a vă asigura că nu se strange in grupuri sau stick-ul în partea de jos, deoarece bucătari. 7. într-o strecurătoare mare, se scurge pastele. Rezerva 1/2 cana de apa de gatit paste în cazul în care acesta devine necesar mai târziu. Clătiți cu apă rece. 8. Între timp, într-o tigaie mare, combina smantana si smantana. Se condimentează cu sare și piper. 9. Reducerea crema pe foc mediu amestecand pana se ingroasa si toate smantana se topește, la 5 până la 8 minute. 10. adauga coaja de lamaie, suc de lamaie si o pata de sos Worcestershire. Gustul de sare și se adaugă ca tu de cuviință. 11. Adăugați arpagic. Adauga pastele la tigaie si amestecati pentru a acoperi cu crema. 12. Închideți căldura și lăsați să se odihnească paste timp de 2 minute, se clatina pentru a acoperi din timp în timp.13. Adăugați feliile de cartofi la aceeasi tigaie cu paste. Coat, cu un pic de crema in exces de la paste. Pentru a servi: 1. Postați o movilă mic de cartofi depasit cu caviar, în centrul fiecărei plăci. 2. Utilizați o furculiță pentru a se învârti cina paste intr-o rola mic și ușor loc pe partea de sus. 3. Se stropeste fiecare portie cu orice crema suplimentare de la tigaie. Dot cu icre de somon.Serviti imediat .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu