10/09/2012

Macaroane cu roșii și spanac


Aceasta reteta terminat cutia mea de CSA, și doar în knick de timp. Consultați Următorul meu este miercuri, iar eu aproape că nu l-am face! Se pare ca eu sunt într-o altă săptămână de verdeturi, care este bine de mine, mai ales având în vedere modul în care acest lucru sa dovedit yummy.


Am folosit macaroane quinoa pentru a face acest lucru, o alternativă sănătoasă la paste clasic. Deși a avut o textura usor indraznet decat fidea regulate, toate în toate, am fost destul de impresionat de macaroane quinoa.Ea are o aroma foarte ușoară, și o mușcătură fermă frumos. Cu siguranta o imbunatatire fata de orez brun sau paste din cereale integrale, am încercat. Eu voi fi de cotitură pentru paste quinoa din nou.
Un lucru amuzant despre macaroane quinoa este că aproape sa triplat în dimensiune. Având în vedere partea consistentă de proteine ​​ambalate în ea, am optat pentru aproximativ 1/2 o jumatate de kilogram pentru a servi patru persoane, care s-au dovedit a fi o multime. Am avut chiar suficient pentru resturi.  
 Ingrediente
  • 1 lira macaroane, sau 8 uncii Quinoa macaroane
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de faina
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cesti de lapte
  • 1 ceapa dulce
  • 8 oz spanac
  • 2 lbs, rosiile Campari, fara semințe și înjumătățite
  • 1 ceasca tocat brânză Mont mufa
  • 2 oz cremă de brânză
  • 1/4 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita patrunjel uscat
  • sare si piper
Direcții
Setați cuptorul la 400 de grade. Se taie roșiile în jumătate, și împingeți afară de semințe. Puneți-le pe o foaie de copt căptușite, cu partea cu piele în sus, și haina-le cu putin ulei de masline, sare si piper. Pune foaie de copt în cuptor pe raft de sus, și friptură pentru 10 - 15 minute, doar suficient de lung pentru a skin la maro un pic si "carnea" să se înmoaie.  
Se fierbe și se scurge macaroane, conform indicatiilor de pe pachet. Se clătește cu apă rece, macaroane să-l oprească de la gatit, arunca-l apoi cu un pic de ulei de masline si sare & piper. Acest lucru va ajuta la menținerea macaroane de la lipirea în timp ce se pregătesc restul vasului.
Intr-o tigaie sos de mare, combinati untul, si jumatate din usturoi. Setați focul la mediu, și se amestecă untul și usturoiul până când untul se topeste completey. Ridicați căldura doar un pic, apoi se adaugă făina. Amestecati împreună. Păstrați amestecand untul și patru. Ca bucătari Roux, untul spuma va, iar usturoiul se va transpira.Gatiti roux, în timp ce amestecand continuu timp de aproximativ 5 minute. Se adaugă încet laptele, amestecand pentru a evita orice bulgări. Aduceți sosul la un foc mic, apoi se reduce focul la mic. Adăugați crema de brânză, și lăsați-l să se topească completey. Se adaugă încet brânză mărunțită, amestecând în timp ce-l picătură în, lasandu-l sa se topeasca. Atunci când brânza sa topit complet, adăugați boia de ardei si patrunjel. Adăugați 1/2 linguriță de sare și un vârf de cuțit de piper, dupa gust, apoi pentru a vedea dacă are nevoie de ceva mai mult.Cheia este sosurilor cu brânză de sare. În cazul în care are un gust bland cu tine, încercați să adăugați sare un pic mai mult. Gust, și se adaugă, apoi gusta din nou. Adăugarea de sare, încetul cu încetul va ajuta să obțineți aroma doar dreapta.
De căldură 2 linguri de ulei intr-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați ceapa, usturoiul și restul de la tigaie. Gatiti până când ceapa clar. Ridicați focul la mediu-mare sau mare, apoi se adaugă aproximativ 1/3 din spanac.Utilizați o pereche de clești pentru a arunca spanacul în tigaie. Când se Wilts, adăugați un alt 1/3 din spanac, și se repetă până când toate spanacul este gătit.  
Se poate servi paste cu sos de topping-uri și peste el, sau puteți amesteca toate ingredientele împreună într-o oală mare. Acesta va avea un gust minunat, fie un fel, deci alegerea este de până la tine. Mi se pare că arată mai frumos atunci când antena sosul este drapata peste taitei, și spanac si rosii sunt plopped pe partea de sus.Cu toate acestea, amestecandu-l toate împreună are o mult mai consistent, clasic mac n 'brânză simt la el, fără a ține seama atât de aspectul, eu prefer așa.

Salata de Castraveti si ardei rosu


Castravete & Salata Red Pepper

Așa că am făcut-o din nou, am căzut victimă să-mi pofta neîncetate salata de castraveti. Dar de data asta lucrurile amestecat. De această dată, am înlocui Ciuperci din lemn Ureche cu ardei rosu, si de aceasta data am adaugat Fructe de padure Goji.
De data asta? Am estetic Castraveți în bastoane sliver mici, așa cum fac la Sushi Bar. Vrei să faci asta prea? Este de fapt destul de ușor, fie că este vorba tot anti-intuitiv. Ia-o frumos mare castravete, ascuțite, dacă este posibil, la toate, taie sfaturi oprit, și apoi se taie în trei secțiuni. Luați fiecare cilindru și a începe tăierea în ea, la aproximativ 1/8 inch adâncime, Mutare cuțitul în jurul castravete, ca și cum ați fost peeling stratul de sus off.Când te întorci de unde ai pornit, sapi un alt inch 1/8 profundă. Vezi unde merg cu asta? Când ajungi la secțiunea suculent, jerpelit, opriți. Puteți arunca acea secțiune prostie vechi de reproducere în El garbagio. (Coș de gunoi, Que?) Acum, ia fiecare fâșie de castravete si se toaca-l în rondele, ca și cum ați face tivita Piper. (Ceea ce tocmai ați se întâmplă acest lucru să fie de luare următoare.)
Am găsit acest video pe YouTube de un tip care are într-adevăr această tehnică în jos. Pentru salata mea, am feliat castravete mea mult mai gros decât el prezinta aici, dar pentru sushi, el a luat doar mărimea potrivită. De asemenea, am prefera să plece coaja pe a mea pentru salata. PS Ai primit o sarcină a acestei tipi Veggie peelers?lesin .
În continuare, tăiat în fâșii Red Pepper si amestecati-le cu benzi castravete. Adauga unele de susan Seminte, Cilantro tocat, si fructe de padure Goji, și ați început să se apropie delicios. Cartea de imbarcare revine cu sos, cu toate acestea, asa ca nu servesc ca băiat rău încă.
În mea tot mai mare înțelepciune, am început să se amestece în această rețetă de zahăr cu un pic de apă clocotită înainte de a adăuga alte ingrediente pentru a pansament. Asta-i drept, oamenii, primesc mai inteligent în fiecare zi. Deci, începe prin dizolvarea zahărului în apă suficientă pentru a obține juuuust treaba. Apoi, adăugați oțet de orez și se amestecă se amestecă se amestecă. Urmați cu ulei de susan, și dacă sunteți suficient de inteligent pentru a fi făcut unele ulei de sus, Trio Lucky. Se agită Dickens din ea si apoi arunca-l cu salata ta.(TWSS)
 Ingrediente
  • 1 big Castravete
  • 1 big Red Pepper
  • 1/4 ceasca ulei de susan
  • 1/2 ceasca otet alb de orez
  • 1 lingură de zahăr
  • 1/8 cana  ulei de floarea piper sau ulei Trio norocos (acest ingredient este opțională, dar am foarte recomandăm să adăugați-l)
  • 2 lingurite de susan Semințe
  • 2 linguri de fructe de padure Goji
  • 1/2 ceasca tocat frunze coriandru proaspat
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 2 linguri de apă fierbinte

Ingrediente speciale

Unele dintre ingredientele care am menționezi în rețetele mele pot fi dificil de a localiza, sau trebuie să se facă separat. Am furnizat anumite informații cu privire la ingredientele care au stat la mine. Dacă există ceva pe care doriți să știți mai multe despre, lasă-mă să știu. Lasă un comentariu aici, sau trimite-mi un e-mail la MaryHelenOrama [at] gmail [dot] com. Lucruri pe care le puteți găsi la dvs. alimentar din Asia locală. Nu aveți un Băcănie locală asiatic? Încercați să căutați pe Amazon.com . Ei au o mare selecție de produse alimentare de specialitate. Dacă tot nu, acesta Google.
  • Ciuperci urechi de lemn
  • Chineză Red Hot Peppers
  • Ziua Lily Muguri
  • Fructe de padure Goji
  • Pepper Flori
Piper ulei de floarea
  • Combină de 1 cană de ulei vegetal (de soia, tarate de orez, sofran, sau de arahide sunt alegeri bune) cu 1 lingura de flori piper într-o tigaie sos, wok, sau tigaie. Se încălzește amestecul la foc mediu timp de 30 - 60 de minute, sau până când se întunecă. Ierburi Permite uleiului să se răcească, apoi se strecoara ierburile de petrol și aruncați-le. Depozitați uleiul într-un container etanș la temperatura camerei.
Noroc Trio de ulei
  • Acest ulei aromat se face folosind cele trei componente principale ale mâncăruri chinezești: cele mai ghimbir, usturoi, ardei iute și Red. Coji de fructe și măruntiți 2 - 3 butoane de ghimbir proaspat, 2 - 3 catei de usturoi proaspat, si 2 - 4 uscate Peppers chinezi Hot (în funcție de toleranța termică tine).Combina ingredientele tocate cu 1 ceasca de ulei vegetal (de soia, tarate de orez, sofran, sau de arahide sunt alegeri bune). Se încălzește amestecul la foc mediu timp de 30 - 60 de minute, sau până când întuneca solide. Permite uleiului să se răcească, apoi se strecoara solidele din petrol și aruncați-le.Depozitați uleiul într-un container etanș la temperatura camerei.
Sursa http://marymakesdinner.typepad.com

Salata de Austria

Salata Austria  cartofată



Haideti sa povestim astazi despre ingrediente noi, surprinzatoare pe care le-ati incercat in ultima vreme si de care ati fost impresionati. Sau despre ingrediente noi, pe care le aveti in casa sau ati dori sa le cumparati, dar nu aveti idee cum sa le folositi. Sa facem un brainstorming care sa ne largeasca un pic orizontul asupra gusturilor din bucataria noastra.

Uleiul de dovleac a fost revelatia saptamanii, desi il aveam in casa de cateva luni bune. Ieri l-am incercat prima data in aceasta salata si vreau sa va spun ca nu as fi crezut niciodata ca salata bavareza de cartofi poate fi mai buna. Insa uleiul de dovleac o duce la alta dimensiune. Adaosul de valeriana ii da prospetime, ceea ce o face garnitura ideala pentru snitelul vienez.
Uleiul din seminte de dovleac este o emblema a statului Styria din Austria. Este vascos, inchis la culoare (roscat inchis cand il vedeti in sticla, insa cand il amestecati vedeti ca de fapt e verzui). Este folosit indeosebi in dressinguri pentru salate, insa se poate folosi si in supe sau chiar la deserturi.
Ingrediente pentru Salata austriaca de cartofi
600 gr cartofi fainosi   150 ml supa de vita (sau pui)    1/2 ceapa mai mica        2 linguri ulei floarea soarelui
3 linguri ulei din seminte de dovleac   1 lingura otet de vin alb (sau mere)       1 lingurita mustar
1/2 lingurita piper negru macinat    1/2 lingurita sare     1/2 lingurita zahar      valeriana
Preparare
  1. Se fierb cartofii in coaja pana intra usor furculita in ei (ai mei au fiert in 45 minute).
    * folositi obligatoriu cartofi fainosi, cu un continut crescut de amidon
  2. Preparam vinegreta: se caleste ceapa in 2 linguri de ulei de floarea soarelui, doar 30 secunde pana se inmoaie un pic, dar mai pastreaza gustul de ceapa cruda. Se adauga supa de vita/pui si se aduce la fierbere.
  3. Se adauga otetul si uleiul de dovleac. Se trage oala de pe foc.
  4. Se adauga zaharul, piperul, sarea si mustarul si se amesteca pana se dizolva.
  5. Cartofii fierbinti (cat de fierbinti suportati) se curata de coaja.
  6. Se taie cartofii cubulete si se pun intr-un bol.
  7. Se toarna vinegreta fierbinte (daca s-a racit intre timp se aduce iar la fierbere) peste ei . Se amesteca usor, cu o lingura de lemn, ca sa nu strivim cartofii. La inceput vor parea "aposi", dar dupa cca 1 minut cartofii vor absorbi parte din vinegreta. Restul de vinegreta se va amesteca cu amidonul lasat de cartofi si cu bucatele de cartofi sfaramate si se va ingrosa, tranformandu-se intr-un sos cremos. Se drege salata de sare. Se lasa la racit complet.
  8. Se aseza salata in boluri, iar langa ea se pune valeriana dupa bunul plac. Valeriana se stropeste din belsug cu ulei de dovleac.
  9. Se serveste la temp. camerei.

Maioneza noastra cea de toate zilele !


Cum preparam maioneza





Maioneza se prepara foarte simplu acasa. Cei care nu stiati cum se face sau va era frica sa incercati, puteti acum sa-i dati o sansa, sa urmati instructiunile de mai jos si zic eu ca nu veti mai cumpara niciodata maioneza gata preparata.

Ingrediente pentru Cum preparam maioneza

1 galbenus crud (sau 1 galbenus crud + 1 galbenus fiert)
1 lingurita mustar
250 ml ulei
sare, suc de lamaie
Preparare
  1. Intr-un bol punem galbenusul crud. Pentru incepatori e mai usor sa se foloseasca in plus un galbenus fiert, fiindca scade riscul de a se "taia" maioneza.
  2. Adaugam mustarul si amestecam bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza. Daca folositi si un galbenus fiert trebuie sa frecati pana acesta se sfarma de tot, sa nu aiba cocoloase.
  3. Incepem sa punem ulei, cate putin, timp in care amestecam continuu in galbenus. Uleiul se picura incet. Pentru incepatori, cel mai bine e sa puna uleiul intr-un vas alaturat si sa puna cate o lingurita pe rand. Se amesteca bine dupa fiecare lingurita pana nu se mai vede uleiul si abia apoi se trece la urmatoarea lingurita.
  4. Cand maioneza incepe sa devina consistenta, se poate adauga mai mult ulei. Astfel, cam dupa ce ati pus 20 lingurite de ulei puteti incepe sa adaugati restul de ulei cu o lingura. Respectati aceleasi reguli: amestecati neincetat si adaugati urmatoarea lingura de ulei doar cand anterioara este incorporata de tot.
    * daca la final vi se pare ca ati avea nevoie de mai multa maioneza, puteti adauga o lingura de apa in ea ca sa se inmoaie, apoi sa mai adaugati ulei pana redevine consistenta. Astfel veti "inmulti" un pic maioneza.
  5. Dupa ce faceti de 2-3 ori maioneza nu va mai fi nevoie sa folositi lingurita si lingura pentru a doza uleiul, veti turna direct din sticla, fiindca deja veti putea estima ochiometric cantitatea de ulei.
  6. Daca totusi se taie maioneza (risul e mai mare la inceput, pana incepe sa capete consistenta) adaugati inca o lingurita de mustar in maioneza si amestecati rapid pana maioneza isi revine.
  7. La sfarsit, cand ati incorporat tot uleiul, adaugati sare si eventual un strop de suc de lamaie.

10/08/2012

Preparate din oua model chinezesc

                                           Preparate practice cu oua !



Ouăle diferite practici de absorbție sa nutritivă are o mare influență. În scopul de a absorbi cea mai mare parte de proteine, bun pentru inima, suplimente de vitamina, pentru a alege ce fel de ouă practica foarte bun?
  Ou titlul superb de "micul dejun din lume cele mai hranitoare", "Biblioteca ideală nutriție", "proteine ​​cea mai înaltă calitate". Ouă fierte moi, ou fiert, fierte, omletă ...... practica diferite are o mare influență absorbtia substantelor nutritive. Spune-i tu, în scopul de a absorbi cea mai mare parte de proteine, bun pentru inima, suplimente de vitamina, pentru a alege ce fel de ouă practica foarte bun?
  Fierbinte și acru supă de ou meniurile   Metode de producție:
  1 ou într-un castron și se amestecă bine; ciuperca de spălare Abstract rupte în bucăți mici sau tăiate în fire; tăiat în bucăți mici, tofu sau benzi subțiri stea.
  2, wok se amestecă 1 lingura de ulei, cu un pic de tocat tigaie ceapa verde de soia, se toarnă în 700 de grame de apă, tofu, ciuperci, sare, piper, oțet, sos de soia și MSG se fierbe oala, cârlig în apă, amidon și se amestecă uniformă, ouăle uniform burniță tigaie, să fie Danhua doar float, punctul ulei de susan, se presara cu ceapa verde tocata, pan serveste. Ideea este că o mulțime de supă fierbinte și acru, piper și oțet, un alt ingredient principal, în afară de ouăle, tofu, ciuperci, dar, de asemenea, în funcție de gustul individual, plus, carnea de porc calmar. Acest meniu sau nu pan soia în primul rând, se adaugă apă direct, supa de mai bine; pulbere de pui Disponibil în loc de MSG, ușor de folosit wok se amestecă prăji, pentru a evita formarea condensului cârlig inegale, potul lipicios în apă, amidon, în conformitate cu ouă uniform, bucătar timp Danhua nu licitație.

Vezi și

  1. Schema de tratament pentru cazurile ușoare de Covid-19

  2. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor create in Epoca Comunistă

  3. Scara de valori a societății romanești 

  4. Europa privită din viitor

  5. Hrana vie

  6. Planurile in derulare sunt o munca in progres,  veche de sute de ani  

  7. Destinatii uimitoare pe glob

  8. Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

  9. Primarul care nu frură

  10. Duda a pus mâna pe Casa Regală

  11. Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

  12. Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

  13. O Nouă Republică

  14.    A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  15. În vremea monarhiei, taranii romani reprezentau 90% din populatie si nu aveau drept de vot.

  16. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  17. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  18. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  19. Fii propriul tău nutriționist

  20. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  21. Slăbești daca esti motivat

  22. Serbet de ciocolata

  23. Set medical Covid necesar acasă

  24. Medicament retras - folosit în diabet

  25. Brexit-ul - Spaima Europei

  26. Virusul Misterios

  27. Inamicul numărul unu al acumulatorilor 

  28. Sistemele solare - apă caldă

  29. Economisirea energiei electrice

  30.  Hoțul de cărți

  31. Aparitia starii de insolventa

  32. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  33. Microbii din organismul uman

  34. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.  Și fără comentarii. 

  35. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  36. Masca ce omoară virusul     O veste de Covid  

  37. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  38. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea - Asasinii Economici


  Fried Rice
  Trei ingrediente: orez, o jumătate de catty, două ouă, ceapă, carne de porc, doisprezece, doisprezece din șuncă, morcovi, jumătate din două, de apă, jumătate ciuperci două jumătăți doi, creveți uscați, varza doisprezece, sare, supa de pui, untură, MSG , piper, sos de soia
  Metode de producție:
  1, un vârf de cuțit de carne de porc sare, sunca, morcovi, ciuperci și se taie în pătrate mici Ding, carne Dingsa varza se taie în agitare prazul 2cm de mătase scurte tăiate în bucăți mici, bat ouăle castron, se adauga sare, ceapa târziu tel.
  2, setați pan foc, lingura într-o cantitate mică de tigaie untură, se toarnă în ouă omletă în ouă bol mic, mic de oua prajite. O cantitate oala dreptul de tigaie untură, în momentul ceapa prajita verde, adauga carnea tocata, sunca, morcovi, ciuperci, creveți uscați, se amestecă-prăji varză o clipă, se adauga ouale, apoi se toarnă o cantitate mică de sos de soia să se înece oală prajit și orez, se amestecă bine, se toarnă o cantitate mică de supa de pui, sare, piper și se amestecă bine pentru a continua, adăugați un pic de MSG se amestecă prăji poti sa te uiti în pot înainte.

  Delicioase ou terci de ovăz
  Caserola fierte terci de cereale, apa a fost de uscare în gălbenuș de ou (adauga ulei de salata si un pic de apă se amestecă uniform răsucite), capacul pus caldura cu microunde de mare pentru 1-2 minute, în funcție de preferințele adaugă condimente, delicioasa si hranitoare .
  Sos de oua
  Ulei de peste largă ou prajit căldură mare, oferta de cocs, le place să mănânce ceea ce aroma turnat suc de ceea ce simte cel mai bine să mănânce sucul de roșii.
  Scottish omletă    Metode de producție:
  Ouă fierte, decojite, împachetate într-un strat de pesmet, se toarna un strat de miere, apoi înfășurat într-un strat de ata dentara carne, învelite într-un strat de pesmet, prajit in tigaie, pana se rumeneste, scoateți și - Aceasta este o omletă delicioasă Scoția.  Sursa: 21CN viata 

9/24/2012

Clatitele rusesti

BLINELE RUSESTI





In Rusia se cheama blini’, sunt servite la mesele cotidiane, dar si la sarbatori. Pot fi dulci sau sarate, acompaniate de cascavaluri, caviar, smantana, ciuperci, dar si de dulceata, miere, iaurt dulce etc. Surprinzator de usor de gatit! Incercati si voi!

INGREDIENTE:

faina – 1 pahar
lapte
oua – 2 buc.
bicarbonat – 1 lingurita rasa
zahar
duceata
ulei pentru prajit

MOD DE GATIRE:

Batem ouale cu zahar (sau sare, depinde de cum vrem sa fie blinelele), eu le-am facut dulci. Adaugam faina (cernuta impreuna cu bicarbonatul) si laptele, alternandu-le. Amestecam foarte bine cu telul pentru a evita formarea cocoloaselor (trebuie sa obtinem un aluat de consistenta smantanei groase). Intr-o tigaie incingem destul ulei si turnam o oarecare cantitate de aluat (putem face blinelele mai mari sau mai mici, cum ne place mai mult).


Prajim pe ambele parti si scoatem pe hartie de bucatarie pentru scurgerea uleiului in exces.


Servim cu dulceata. Sunt perfecte servite impreuna cu un ceai cald.

Bliniile, clatitele tarditionale rusesti, merg foarte bine ca si garnitura alaturi de mancaruri sarate (varza murata sau peste sarat), dar sunt delicioase imbinate cu siropuri dulci si dulceturi, ca cele facute de bunici.

Bliniile sunt facute anume sa se potriveasca cu creme de branza dulce, dar sunt irezistibile alaturi de branza sarata. Adevarata lor savoare este pusa in valoare alaturi de dulceata de zmeura, capsuni sau nuci verzi.

Ca sa pregatesti blinii, clatitele rusesti, ai nevoie de 30 de grame de drojdie, o lingura, doua de zahar, 300 mililitri de lapte, 300 de grame de faina, un varf de lingurita de sare, 50 de grame de unt, trei oua si ulei pentru prajit.

Pune drojdia sfaramata impreuna cu zaharul si cateva linguri de lapte caldut. Amesteca sa se dizolve zaharul si lasa totul la cald (in bucatarie), sa dospeasca 15 minute. Pune drojdia in faina, adauga sarea, untul moale si laptele caldut si la urma ouale. Amesteca cu mana si framanta aluatul circa cinci minute.

Acopera coca cu un servet si lasa-o sa creasca o ora, pana ce isi dubleaza volumul. Incinge ulei intr-otigaie. Rupe cu mana din aluat bucatele cat un ou si formaza placintele alungite, modeland aluatul cu mana, si pune-le la prajit, una dupa alta, la foc mic spre mijlociu, circa doua minute, pe fiecare parte pana ce cresc si se rumenesc frumos.

Se pot manca si simple pudrate cu zahar sau unse cu dulceata ori sirop. Sunt foarte bune calde, dar raman gustoase si reci, chiar si a doua zi. sursa: ziare.com


9/19/2012

Rosii uscate la soare

Ulei de măsline cu rosii uscate la soare 

Tomate deshidratate au o aroma bogata îndrăzneț, care atunci cand sunt combinate cu ulei de măsline și busuioc pare pozitiv decadentă. Cele roșii și busuioc infuza uleiul de masline, care este minunat în salate, pentru scufundare pâine sau stropit peste ardei și vinete la grătar.Pentru a afla cum să se usuce roșii verifica acest post: Cum să deshidratează și cuptor Tomate uscate . Există o anumită preocupare atunci când se utilizează ulei pentru a stoca legume. Un prieten care răspunde Familie consumatorilor de știință Hotline la Iowa State University mi-a arătat la acest link de la Extensia de stat Colorado . Iată un fragment despre stocarea roșii uscate în ulei:

Roșii uscate în ulei sunt mai puțin de o problemă de siguranță decât [legume acide, cum ar fi usturoiul low] amestecuri de ulei, pH-ul de tomate este, în general, 4.6 sau mai mici. În plus, prin uscarea tomatelor, condițiile devin mai puțin favorabile pentru creșterea C. botulinum din cauza la o scădere a activității apei. Cu toate acestea, pentru a garanta siguranța, se recomandă ca toate tomate în ulei și plante în produsele petroliere fi depozitate la temperaturi frigider.
Depozitați roșii uscate în ulei de măsline cu Vasile
4 căni roșii uscate (de la aproximativ 12-16 cupe roșii proaspete)
1/4 - 1/2 ceasca ulei de masline
1 borcan de conserve halbă cu capac ermetic
busuioc proaspat 1/4 ceasca frunze Pasul unu: Sterilizați-un borcan halba prin spălare cu săpun apă și apoi toarnă apă fierbinte peste interiorul și în afara borcan. Se fierbe trupa șurubul și capacul în apă caldă. Pasul Doi: După ce vasul este uscat începe introducerea rosiile uscate in partea de jos. Folosiți un băț curat sau lingura de a ambala împreună roșii.Apoi se adaugă un crengute de busuioc cuplu. Continua roșii și busuioc stratificare până când borcanul este plin. Apoi se toarnă ulei de măsline încet peste partea de sus. Pasul trei:Introduceți băț sau mânerul în jos de-a lungul lingura părțile laterale ale borcan cinci sau șase ori pentru a forța orice bule de aer afară. Asigurați-vă că uleiul să acopere complet roșii. Sigilați cu capac sterilizate și trupa si bagati la frigider până la o lună. bonus cu ambalaj în ulei de măsline este atât veți obține roșii și ulei de măsline aromatizat cu rosii uscate. Uleiul este mare pentru salata, scufundare pâine sau de a face paste. E timpul tomate aici pe blog-ul meu. Această lună voi fi uitat la diferite moduri de a păstra și să mănânce roșii. Check out primul meu post în cazul în care există o mulțime de comentarii de inspirație pentru modul în care să se bucure de tomate. Sunt, de asemenea, adăugarea de link-uri către posturile de tomate în care acestea sunt publicate, astfel încât să va fi capabil să le găsească împreună.Check it out aici: Retete de rosii si Idei Cum să gătești cu rosii uscate sau de ulei în care sunt ambalate în?

Cum să deshidratează la cuptor - Tomate uscate

Daca esti ca mine și aveți spațiu limitat, fără aer condiționat, și doriți mai vrea să pună mâncarea, ia în considerare deshidratarea. Rosiile sunt prolific în acest moment în Midwest astfel încât să ia profite de avere. Opt pahare de roșii proaspete sunt egale cu două cești de roșii deshidratate. Acum puteți realiza o uscare a două moduri. Deshidratează roșii dumneavoastră în cuptor sau într-o dehydrator alimente. Cuptorul este mai rapid, dar va incalzi casa ta. Dehydrator, bine mai întâi trebuie să aibă unul. Acestea sunt foarte bune pentru alte lucruri, dar dacă sunteți de uscare doar rosii, probabil că nu este în valoare de cost. Cu toate acestea, dacă sunt deshidratarea cireșe, plante aromatice, sau alte elemente de gradina ar putea fi în valoare de dumneavoastră în timp ce, deoarece este nevoie de două ori timp de un cuptor, dar casa ta rămâne rece.

Cum să se usuce roșii? Primul pas este aceeași atât pentru cuptor și dehydrator.

Pregătiți roșiile. factorul de limitare este cât de multe jumatati de tomate se potrivi pe foi cookie dvs. sau rack dehydrator. Începeți prin spalarea roșii și eliminarea oricăror tulpini. Apoi taie-le în jumătate. Acum, ține de lectură pentru direcțiile cuptor sau treceți la dehydrator.
Cuptor Tomate uscate
Așezați jumătățile de rosii de pe o foaie de cookie
Aruncă roșii, cu o lingurita de ulei de masline astfel încât acestea să nu se lipesc de tigaie.Apoi le aranja cu partea taiata pe o foaie de cookie si se presara-le cu sare de mare. Nu contează dacă foaia are laturi sau nu. Roșiile pot atinge. Ei vor contracta în care acestea deshidrata. deshidratează Rosii in cuptorului Puneți suportul în mijlocul cuptorului pentru a permite circulația. Așezați roșiile în cuptor la foc mic, între 200 - 250 de grade Fahrenheit. În funcție de cât de mare și suculentă de tomate sunt uscate și modul în care le doriți, va dura 2-4 ore.

Deshidrata Tomate
Așezați tomate jumatati pe tava dehydrator
Aranjare rosiile cu partea taiata pe o foaie de cookie si se presara-le cu sare de mare.Asigurați-vă că există o mulțime de cameră între roșiile astfel încât aerul poate circula. deshidratează Tomate în dehydrator Pune rosiile pe dehydrator. Utilizați setarea de legume, pe mina este 130-142 de grade F. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile care a venit cu dehydrator dumneavoastră. În funcție de cât de mare și suculentă de tomate sunt uscate și modul în care le doriți, acesta va dura 6-10 ore.

Stocați Tomate uscate
Odată ce roșiile sunt uscate le puteți stoca într-o Tupperware în frigider. Ei vor păstra în acest fel timp de o lună. Puteți congela, de asemenea, le de până la un an. Sau opțiunea mea preferată, împachetați-le în ulei de măsline. Mesaj următoare oferă detalii cu privire la modul de a face ulei de măsline ambalate roșii uscate cu Vasile . E timpul tomate aici pe blog-ul meu.Această lună voi fi uitat la diferite moduri de a păstra și să mănânce roșii. Check out primul meu post în cazul în care există o mulțime de comentarii de inspirație pentru modul în care să se bucure de tomate. Sunt, de asemenea, adăugarea de link-uri către posturile de tomate în care acestea sunt publicate, astfel încât să va fi capabil să le găsească împreună. Check it out aici: Retete de rosii si Idei acum întrebarea: Ce veti face cu rosii deshidratate dvs.?Acest post a fost prezentat în vieti simple joi . *** Miranda metoda pentru deshidratarea roșii în ea trapa-spate masina. foyupdate blogspot ro